Η υπόθεση του κακού-Ντονάτο Καρίζι

«Από το σκοτάδι προέρχομαι και στο σκοτάδι πρέπει κάθε τόσο να επιστρέφω!»

Όλοι έχουμε νιώσει, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας, την επιθυμία να εξαφανιστούμε. Σε μια ιδιαίτερη στιγμή απελπισίας, η λύση ίσως μας έχει φανεί οτι είναι να πάμε στο σταθμό και να μπούμε σ’ ένα τυχαίο τρένο-ίσως και να δραπετεύσουμε μονάχα για λίγες ώρες, ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο πρωινό μιας Τρίτης. Αν το έχουμε κάνει, δεν θα το πούμε ποτέ. Θα φυλάξουμε όμως για πάντα το απελευθερωτικό αίσθημα να κλείνεις το κινητό και να ξεχνάς το διαδίκτυο, απελευθερώνοντας έτσι τον εαυτό σου απο τα δεσμά της τεχνολογίας για να αφεθείς στο πεπρωμένο να σε μεταφέρει (σημείωμα του συγγραφέα)

cee635145ad7a438ae066c6b737ab964_xl

Η πρώτη επαφή με τον Καρίζι ήταν με τον Υποβολέα που όταν τον τέλειωσα τα συναισθήματα μου ηταν αμφιλεγόμενα! Γιατι στην ουσία είχα μείνει με την απορία του ποιος ειναι τελικά ο Υποβολέας! Το βιβλίο πάντως ήταν πολύ δυνατό! Στην Υπόθεση του κακού δεν λύθηκε η απορία μου, καθώς συνδέεται με τον Υποβολέα, αλλά κατάλαβα οτι ο Καρίζι δεν τον αποκάλυψε πλήρως γιατι σκέφτεται να τον αποκαλύψει σε άλλο του βιβλίο! Πότε θα μεταφραστεί καινούργιο του δεν ξέρω! Και ανυπομονώ!

Το καλύτερο του φυσικά, ανεξάρτητο από τον Υποβολέα και την Υπόθεση του κακού, ειναι το Δικαστήριο των ψυχών! Εγώ σας συστήνω και τα τρια βιβλία του!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s